Lichtgidsen.nl Blog Gastenboek Troostgeschenk Feelzgood
  • Coaching 'Leer jezelf beter kennen in 10 stappen'
Coaching 'Leer jezelf beter kennen in 10 stappen'

Coaching 'Leer jezelf beter kennen in 10 stappen'

Productnummer: C10stappen

Leer jezelf beter kennen in 10 stappen door inzichten en begeleiding van de Engelen

Intuïtieve Coaching met behulp van de ‘Helende Engelen‘

Ben jij vaak moe? Vraag je je vaak af ‘is dit mijn weg’? Kom jij steeds weer dezelfde hobbels en struikelblokken tegen? Voel je je soms verloren in relaties? Word je vaak niet goed begrepen? Word je niet gezien? Durf jij jezelf niet te zijn? Was je als kind een dromer en gevoelig en merk je dat je dit verloren bent?

Gun het jezelf dan om dieper te gaan kijken. Samen kunnen we inzichten en helderheid krijgen op jouw vragen. In 10 lessen gaan we aan de slag met de Helende Engelen-Symboolkaarten. We behandelen je onduidelijkheden, je onzekerheden, je twijfels, je verdriet, datgene waar jij tegenaan loopt en waar jij verandering in wilt aanbrengen.

Tijdens deze 10 stappen krijg ik boodschappen door, die je steeds meer in het licht zullen zetten. Oude patronen tip ik aan. Beperkende overtuigingen maak ik helder. Zorgen worden op een andere plek neergezet. Ik leer je om anders naar je dagelijkse leven te kijken, maar daarnaast om het na die 10 stappen ook zelf te kunnen.

Je ontdekt wat de Engel-Symboolkaarten voor je kunnen betekenen, zodat je leven duidelijker vorm krijgt en jouw vertrouwen in jezelf en de verbinding met de Engelen mag groeien. We leren de Engel-Symbolen en de kracht van de kleuren te herkennen, antwoorden op vragen te interpreteren, Beschermende Cirkels te leggen, Dagkaarten te lezen, etc.

Je zult gaan ontdekken dat je waardevol bent en dat jouw licht (nog meer) mag gaan schijnen.
‘Laten we samen de hulp van de Engelen ontdekken, waardoor jij jezelf steeds meer op waarde zult zien’

In elke les worden readingen gegeven met speciale, persoonlijke boodschappen. Het zijn spirituele berichten die je zullen raken en zullen wijzen naar dat licht dat jij bent en dat je verder uit mag gaan dragen. Niet alleen tijdens het samenzijn krijg je begeleiding. In de 10 weken word je door mij en de Engelen geleid, gesteund, ondersteund en gewezen op de prachtige aspecten die je van jezelf wellicht soms niet meer ziet.

Praktische informatie:

* Data en tijd: in overleg met jou
* 10 ontmoetingen van 1,5 uur per keer
* Locatie: Centrum Emmen
* Bijdrage: € 25,- per ontmoeting (totaal tijdens eerste keer te voldoen, of anders in overleg)

Opgave of meer info via info@lichtgidsen.nl of 06-30634924

Voor deze cursus heb je nodig: Boek en Kaartenset ‘Symbolen van de Helende Engelen ~ Ingrid Auer’ (Handboek met bijbehorende Engelenkaarten). Deze is bij ons te bestellen. Prijs € 29,50.

Ik hoop je te mogen ontmoeten, in licht en liefde ♥

Karin

€ 25,00