Herinner de kracht van het vrouwelijke in jezelf

Lieve mensen,

Wanneer je geroepen wordt, mag je antwoord geven, mag je reageren. Vele jaren reisden we af naar Lourdes, daar zat een van onze leveranciers en we kochten daar artikelen in. En passant bezochten we ook Lourdes en al de bezienswaardigheden. We hadden toen nog niet in de gaten, wat er eigenlijk ervaren kon worden. Het is de plek waar Maria verscheen. De plek waar heling voelbaar is, waar je weer heel kunt zijn. Maria is de moeder, Maria staat voor het vrouwelijke, Maria staat gelijk aan de Godin, Maria heelt.

Elles en ik worden er weer naar toe getrokken. Een roep, een mystieke stem vertelt over gelijkwaardigheid en over de plek die je in mag nemen vanuit vrouwelijke, zachte kracht. Je mag jezelf in ere herstellen en vertrouwen op steun van het onzichtbare.

Tijdens de wandelingen in de natuur kom je weer in contact met jezelf, mag je jezelf her-inneren, door de kracht van moeder Aarde, Lady Gaia. Je mag je onderdompelen in eeuwenoude ceremonies met brandende kaarsjes, zang en gebed, maar ook buiten de rij dansen wanneer je je ontdoet van eeuwenoude opgelegde regels.

Hoe voelt het om in balans te komen, wanneer er evenwicht is tussen het aardse en het goddelijke? Kun je toestaan dat er balans komt tussen het mannelijke en het vrouwelijke, dat je tot rust komt en vrede vindt in jezelf?

Wij gaan deze inspirerende reis organiseren. Ga je mee??

Voel je welkom!

Lourdes, Maria en Lady Gaia

Als je Lourdes hoort dan denk je meteen aan hoop en vertrouwen. Er is een gevoel van heling voelbaar, dat je met woorden moeilijk kunt beschrijven. Je kunt het alleen ervaren! Je merkt de bescherming van moeder Maria, die gehoor geeft aan jouw intentie.

Deze reis leidt je door het spirituele Lourdes en de betoverende Pyreneeën (Frankrijk). Wij ervaren Lourdes als een verbinding tussen het mannelijke en het vrouwelijke; het verstandelijke en het intuïtieve. De vrouwenkracht is duidelijk aanwezig door haar heilige bron, de grot en de omgeving met de hoge bergen en diepe wateren. De heling die hier ontstaat bestaat niet alleen uit lichamelijke heling. Er geneest een wond, die bij vele mensen voelbaar is, het afgescheiden zijn van de zachte kracht.

Vanuit Lourdes verkennen we de omgeving. We komen in contact met moeder Aarde, Lady Gaia. De koesterende natuur met betoverende vergezichten laten ons nietig voelen, maar daarbij ook groots, omdat we onderdeel zijn van dit grote geheel. Wij komen door de natuur in contact met onze ware natuur.

Vanaf het eerste moment dat we gaan reizen kom je met elkaar in contact. Samen reizen met het vliegtuig en een busje. Als groep in een prachtig Frans boshuis met een magisch uitzicht. We gaan samen koken en genieten van deze maaltijden. Terwijl we dit doen komen we, door samen te delen, dichterbij onszelf en tot elkaar.

Na deze intensieve week, voel je je herboren. Als een nieuwe jij. In jouw eigen vrouwenkracht en wijsheid. Jij weet nu (meer) wie je bent.

Lourdes en omgeving

Krachtplekken, hooggelegen bergmeren, indrukwekkende watervallen, een heilige bron, schitterende vergezichten

“Magisch, ontroerend, overweldigend, koesterend en geborgen”

De heilige bron

In the flow

Een met de natuur

Alles van Lourdes

Alle ruimte om te ontdekken

Wat gaan we doen?

We gaan op weg, we bewandelen Lady Gaia en bezoeken plekken waar je ondersteunt wordt om naar jezelf te gaan kijken. Lady Gaia die geborgenheid biedt, vertrouwen schenkt, zal de juiste bodem zijn voor jouw stappen.

Daarbij zijn er diverse workshops, waarin je met behulp van de Engelen en Opgestegen Meesters mooie boodschappen zult ontvangen, om nog een stapje verder te maken dan je eigenlijk durfde. Je wordt begeleid door Karin, maar het is de bedoeling dat je je eigen autoriteit verder mag ontwikkelen. Samen komen we tot een hoger trillingsniveau. Samen helen we. Samen laten we oude patronen los en groeien in ons licht.

Er zullen meditaties zijn, groepsgesprekken, maar natuurlijk ook vrije tijd, om te doen waar jij behoefte aan hebt.

We gaan wandelen in de sporen van duizenden pelgrims, die op zoek zijn en waren naar hun eigen heling en de verbinding met de vrouwelijke kracht. Iedere plek heeft zijn eigen verhaal en herinnering.

Bij zonsopkomst maken we contact met de energieën van de Pyreneeën en wie weet gaan we daar ook nog een keer de zon onder zien gaan.

Uiteraard bezoeken we de heiligdommen van Lourdes, maken contact met de bron en mengen we ons in de hoopvolle sfeer van heling vanuit het goddelijke.

Je kunt wanneer je maar wilt even een bezoekje brengen aan de vele straatjes in Lourdes met haar unieke winkeltjes en eetgelegenheden.

Activiteiten

Dit is een overzicht, maar het kan altijd aangepast worden naar de wensen van de groep.

Persoonlijke ‘boodschappen’

Gedurende de hele week worden readingen gegeven met speciale, persoonlijke boodschappen. Het zijn spirituele berichten die je zullen raken en zullen wijzen naar dat licht dat jij bent en dat je verder uit mag gaan dragen. Je word door ons en de Engelen geleid, gesteund, ondersteund en gewezen op de prachtige aspecten die je van jezelf wellicht soms niet meer ziet.

Kom in contact met

Meer info

Deze reis is bedoeld voor maximaal 6 personen, wil je graag mee? Neem dan contact met ons op.

Reisdata

In september 2024

Mocht je interesse hebben, laat dit dan weten,
dan geven we de exacte datum aan je door.

Countdown

 
 

Deze countdown klopt bijna :). Wil je de exacte datum weten, app ons dan even.

Andere data

Mocht je niet kunnen in september, maar wil je wel graag een keer mee? Laat het ons dan weten.

Vervoer

We verzamelen op Schiphol en vliegen vanaf daar naar Toulouse.
We rijden vanuit daar met ons eigen busje naar Lourdes.

Stap heerlijk relaxed bij ons achterin en laat je vervoeren.
Op het moment dat je instapt begint deze bijzondere ervaring al.

Recensies

Wat anderen zeggen over het reizen met ons

Deze reis naar Glastonbury was een groot cadeau, zowel uiterlijk als innerlijk. De innerlijke reis wordt verzorgd door Karin die dit op een liefdevolle manier met haar engelenkaarten en engelengeduld doet. Elles loodst je op een fantastische reis door Glastonbury en alle andere bezienswaardigheden.

Ik kan het iedereen aanraden die bewust op zoek is naar zichzelf. Ik kan me geen betere gidsen voorstellen dan deze liefdevolle meiden. Heel veel dank en een knuffel.

Sandra

Reis naar Glastonbury

De reizen naar Glastonbury hebben mij veel wijsheid en inzichten gebracht. Het werkt nog steeds door. Ik ben blij jullie te kennen en van jullie te mogen leren en genieten.

Dank voor jullie liefde voor de mens en de intentie ieder mens de mogelijkheid te geven op een lichter en liefdevoller leven.

Astrid

Reis naar Glastonbury

Lees hier meer recensies

Energieuitwisseling

€ 1.395,-

10 dagen

Inclusief vervoer, 9 overnachtingen in een tweepersoonskamer, reis en vervoer naar en in Frankrijk naar de diverse bezienswaardigheden en onze begeleiding.

Gedeelde kamers (2 personen)

Exclusief maaltijden, entreeprijzen bezienswaardigheden, versnaperingen en eigen aankopen etc.

Ga je met ons mee?

Wanneer je je aanmeldt voor deze reis, geef je aan dat je akkoord gaat met onze voorwaarden.

 

Organisatorisch

Dit is geen reis zoals in een REISVERZEKERINGScontract. Als je je aanmeldt voor deze reis, bevestig je dat je weet dat deze reis deel uitmaakt van een privé reiscommunity. Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor jezelf en beschouwt de reis als een pure privéreis, zoals door jezelf georganiseerd. Daarom doe je afstand van de aansprakelijkheidsclaims in verband met deze reis ten opzichte van de organisator van de reis. De organisatoren (wij) beloven natuurlijk wel ons best te doen bij de voorbereiding en uitvoering van deze reis voor een goed, soepel en fijn reisproces.

Aantal deelnemers: maximaal 6

Wij verheugen ons op je aanmelding

Mocht je vragen hebben, aanvullende informatie nodig hebben of wil je deelnemen? Laat het dan gerust weten.

Neem contact met ons op